Vacature:
Zelfstandig werkend ZZP Autisme Coach

Autisme Centrum Haarlem zoekt op korte termijn een zelfstandig werkend ZZP Autisme Coach. Autisme Centrum Haarlem stelt zich ten doel om mensen met autisme van jong tot oud te begeleiden naar een kans op een zo’n volwaardig mogelijk maatschappelijk bestaan.

Autisme Centrum Haarlem beoogt, middels het aanbieden van levensloop- en gezinsbegeleiding, individuele coaching en trainingen op maat, een positief veranderingsproces te verwezenlijken bij mensen met autisme.

Haalbare veranderingen zijn bijvoorbeeld: het vergroten van de zelfredzaamheid in de woonleefsituatie, het realiseren van een veilige en begrepen omgeving binnen de thuissituatie, dagverblijven, scholen, instellingen en bedrijven, het afmaken van school of studie, het aangaan van relaties en het uiteindelijk vinden en behouden van een baan.

Realiseren van maatschappelijke participatie voor mensen met Autisme.

Onze missie en visie is het realiseren van maatschappelijke participatie voor mensen met Autisme.
De lat ligt hoog. We staan in de regio zeer goed bekend om onze expertise.

Ook wordt onze praktijk vaak bezocht door cliënten die vanuit hun kernautisme te maken hebben met de daaruit voortkomende ziektebeelden zoals angst, depressie, trauma verwerking en suïcidaliteit.

Onze missie en visie is gericht op maatschappelijke participatie. We werken met cliënten van alle niveaus. Van autisme met een verstandelijke beperking tot hoog intelligente/ hoogbegaafde mensen met autisme. Autisme Centrum Haarlem biedt geen behandeling.

De samenwerking met een gespecialiseerd autisme coach biedt bovendien de mogelijkheid om sneller en adequater te kunnen inspelen op de ondersteuningsbehoefte van de cliënt.

Functiebeschrijving: Autisme Coach

Autisme Centrum Haarlem zoekt met spoed samenwerking met een gespecialiseerd Coach ASS in combinatie met een verstandelijke beperking op ZZP basis. De Autisme Coach gaat werken aan het realiseren van een gestructureerde veilige en begrepen omgeving binnen de thuissituatie.

Je werkt samen in een gespecialiseerde praktijk voor Autisme in Haarlem en regio Midden – en Zuid – Kennemerland en de Haarlemmermeer. Het team bestaat uit 7 hoogopgeleide HBO/WO mensen waaronder 6 zelfstandig werkende ZZP coaches met expertise op het gebied van autisme.

Je levert een bijdrage aan het verder ontwikkelen van het begeleiding aanbod van het team en het verder optimaliseren van het begeleiding proces. Het team stemt in goede samenwerking de begeleidingsdoelen af op de vraag van de cliënt, zijn/ haar familie en de verwijzers. We vormen een hecht team en besteden veel aandacht aan intervisie, supervisie, scholing en kennisdeling.

Functie-eisen
Je staat ingeschreven bij de KvK.
Functie-eisen
Je bent een aantoonbare ervaren zelfstandig gespecialiseerde coach, met ruime ervaring op het gebied van autisme op alle niveaus, ook met een verstandelijke beperking.
Functie-eisen
Je beheert in overleg met Autisme Centrum Haarlem de overeenkomsten met het CJG en WMO-instanties, en ook je financiële administratie en facturatie aan je cliënten.
Klik Hier
Functie-eisen
Je hebt ervaring in handelingsgerichte diagnostiek en systeemgerichte begeleiding bij gezinnen met autisme en aanverwante ontwikkelingsstoornissen.
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Je kunt contact opnemen met Annemarie Jonker
Eigenaar en Autismespecialist
Autisme Centrum Haarlem

Schriftelijke reactie stuur je naar:
Autisme Centrum Haarlem